İPhone kullanıcılarının merakle beklediği İPhone 6 için ipuçları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Kullanıcıların merakla beklediği yeni model için görseller ve teknik özelliklerle ilgili yeni iddalar ortaya atılmaya başlandı. İPhone 5piyasaya sürüleli 5 ay gibi kısa bir süre olsada kullanıcılar İPhone 6‘yı merakla bekliyor.
iphone_6_ekran_goruntusu
İPhone 5 piyasaya sürülür sürülmez İPhone 6 fısıltıları yayılmaya başlamıştı.İPhone 6 çıkış tarihi söylentileri henüz net bilgiler yok ancak 2014′ün ilk yarısında çıkacağı fısıltı gazetesi tarafından yayılmaya başlandı.
İPhone 6 özellikleri konusunda Teknobilimciler kesin olmamakla birlikteİPhone 5‘den çok daha iyi olacağı ve İPhone’nun Samsung’un önüne geçecek yeni özellikler olacağı söyleniyor.


İphone 6 özellikleri tarihin yaklaşması ile merakları daha çok artırmaya devam etmekte. Bu seferApple farklı bir model ile karşımıza çıkacak gibi görüşmektedir. İlk olarak bu sefer daha yüksek megapiksele sahip kamera eklemesi beklenmektedir.
İphone 6 ne zaman çıkacak bilinmez ancak çekim kalitesi olarak da 4G'ninen gelişmiş halini kullanmasıbeklenmektedir. Wİfi konusunda daApple, 5 versiyonun da kendinigeliştirmişti. Fakat buna ek olarak yineyeni nesle uygun bir wifi ile yani daha kuvvetli wifi ile satışa sunulması beklenmektedir.
İphone 6 fiyat ne kadar sorularına se daha ne zaman çıkacağı hatta tanıtımı ne zamanolacağı belli olmayan bir ürün için bunu söylemek zor olmaktadır. Henüz tanıtımı yapılmayan ürün için internet üzerinde yapılan bazı hayali tasarımlar aşağıda yer almaktadır.
iphone 6 / 5S özellikleri nedir fiyatları ne zaman çıkacak tanıtımları izle
(Dikkat: Bunlar tamamen hayranları tarafından yapılan hayali tanıtımlardır)

iPhone 6 Özellikleri ?
İşletim Sistemi : iOS 7
Hafıza : 16, 32 ve 64 GB
İşlemci: A5
Tasarım olarak İPhone 5‘den daha ince olacağı söyleniyor. Ekran boyutu biraz daha ufaltılmış olarak karşımıza çıkabilir İPhone 6 Nokia 5800′ın ekran boyutuna yakın bir hale getiriliceği söyleniyor. İPhone 5‘den %20 daha ince bir tasarıma sahip olacak.

iPhone 6 Fiyatı ?

Bilindiği gibi ABD’de ilk olarak piyasaya modellerini süren Apple firması İphone 5ile aynı çıkış fiyatlarına sahip olacak. Türkiye’de ise yine tuzlu rakamlar karşımıza çıkacak 2300-2500 Türk lirası arası satış yapılması bekleniyor.
16 GB modeli $299
32 GB modeli $399
64 GB modeli $499

iPhone 6 Çıkış Tarihi

İPhone 5 2012′nin Ekim ayında piyasaya sürülmüştü. İPhone 5S ise 2013 yılının 2. yarısında çıkması bekleniyor. İPhone 6′nın çıkış tarihi ise Ekim-Kasım 2013 civarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.







Asus Memo Pad hem fiyat hem de performans yönünden çok başarılı bir Asus ürünüdür.7'' lik tablet oyun severlere de hoş bir görsel zevk sunuyor.Nexsus 7 e rakip oalrak çıkacak ürün satışa sunulduğu ve gelen talepler bunu başarabileceği yönünde.Nisan ayında 150 dolardan satışına başlacanacak ürünün türkiye pazarına ne zaman gireceği ve Asus Memo Pad türkiye fiyatının ne olacağı ise şuan içim muamma.
Asus Memo Pad Teknik özelliklerine biraz göz atalım.

Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemine sahip olacak olan MeMO Pad, VIA WM8950 çipseti ile birlikte gelecek.
1 GHz'lik tek çekirdekli işlemci ve Mali-400 grafik işlemcisini içerisinde barındıran MeMO Pad, 1GB Ram kapasitesinin dışında Google Nexus 7'de olduğu gibi 8 GB'lık ve 16 GB'lık iki farklı depolama seçeneğiyle kullanıcılara sunulacak. Bunun dışında cihaz microSD bellek yardımıyla 32 GB'a kadar depolama alanına sahip olabilecek.
asus memo pad1024x600 ekran çözünürlüğüne sahip olacak olan 7 inçlik tablet, ön tarafta bulunan kamera ile 720p HD kalitesinde video çekebilme özelliğine sahip. 4270 mAh Li-Polymer bataryası sayesinde 7 saatlik bir aralıksız kullanım sunuyor. 
HTC, Cha Cha ve Salsa modelleriyle atanmış Facebook tuşlu modelleri piyasaya sürmüştü. Başarılı sayılabilecek bir deneyim sunan bu telefonlar çok fazla satış adedi yakalayamadı. Yakalasa da HTC telefonlara gerekli güncellemeyi vermedi ve cihazlar hala Android 2.3 Gingerbread sürümüyle kalmaya devam etti. Facebook‘un kendi adını taşıyan bir telefon üretmesi yaz başlarından bu yana beklenen bir gelişmeydi. Facebook’un telefon üreticisi olarak da HTC’yi seçeceği biliniyordu. Opera UL kod adlı tahmini yeni Facebook telefonunun Nenamark 2 skoru ortaya çıktı. Nenamark 2′de 38.90 FPS değerini alan HTC Opera UL, Qualcomm’un 1.4 GHz hızında çalışan çift çekirdekli Krait işlemcisini kullanıyor. Yeni nesil giriş seviyesi grafik işlemcisi Adreno 305′in kullanıldığı cihaz, 1280 x 720p çözünürüğe sahip olduğu görülüyor.
Sony Xperia Z Telefonun fiyatı ve Çıkış Tarihi Konusu

Su geçirmez özelliğiyle de son model telefonlara bir renk katan Xperia Z'ye ilgi büyük. Öyle görünüyor ki Sony bu kez hakettiği değeri alabilecek.

Telefonun en çok merak edilenlerinden biri çıkış tarihi diğeri de tabi ki fiyatıydı. İngiltere dağıtıcılarından Clove Xperia Z için ilk fiyatı verenlerden biri oldu. Xperia Z 440£ yani 680$'dan satışa çıkacak.

Mart ayının başlarında çıkması beklenen telefonun şimdilik sadece siyah renk seçeneği satışa çıkacak.