İphone 6 Fiyatı nedir Ne kadar Kaç TL (Türkiye) Özellikleri Resimleri

Unknown | 03:43 | 0 yorum



İPhone kullanıcılarının merakle beklediği İPhone 6 için ipuçları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Kullanıcıların merakla beklediği yeni model için görseller ve teknik özelliklerle ilgili yeni iddalar ortaya atılmaya başlandı. İPhone 5piyasaya sürüleli 5 ay gibi kısa bir süre olsada kullanıcılar İPhone 6‘yı merakla bekliyor.
iphone_6_ekran_goruntusu
İPhone 5 piyasaya sürülür sürülmez İPhone 6 fısıltıları yayılmaya başlamıştı.İPhone 6 çıkış tarihi söylentileri henüz net bilgiler yok ancak 2014′ün ilk yarısında çıkacağı fısıltı gazetesi tarafından yayılmaya başlandı.
İPhone 6 özellikleri konusunda Teknobilimciler kesin olmamakla birlikteİPhone 5‘den çok daha iyi olacağı ve İPhone’nun Samsung’un önüne geçecek yeni özellikler olacağı söyleniyor.


İphone 6 özellikleri tarihin yaklaşması ile merakları daha çok artırmaya devam etmekte. Bu seferApple farklı bir model ile karşımıza çıkacak gibi görüşmektedir. İlk olarak bu sefer daha yüksek megapiksele sahip kamera eklemesi beklenmektedir.
İphone 6 ne zaman çıkacak bilinmez ancak çekim kalitesi olarak da 4G'ninen gelişmiş halini kullanmasıbeklenmektedir. Wİfi konusunda daApple, 5 versiyonun da kendinigeliştirmişti. Fakat buna ek olarak yineyeni nesle uygun bir wifi ile yani daha kuvvetli wifi ile satışa sunulması beklenmektedir.
İphone 6 fiyat ne kadar sorularına se daha ne zaman çıkacağı hatta tanıtımı ne zamanolacağı belli olmayan bir ürün için bunu söylemek zor olmaktadır. Henüz tanıtımı yapılmayan ürün için internet üzerinde yapılan bazı hayali tasarımlar aşağıda yer almaktadır.
iphone 6 / 5S özellikleri nedir fiyatları ne zaman çıkacak tanıtımları izle
(Dikkat: Bunlar tamamen hayranları tarafından yapılan hayali tanıtımlardır)

iPhone 6 Özellikleri ?
İşletim Sistemi : iOS 7
Hafıza : 16, 32 ve 64 GB
İşlemci: A5
Tasarım olarak İPhone 5‘den daha ince olacağı söyleniyor. Ekran boyutu biraz daha ufaltılmış olarak karşımıza çıkabilir İPhone 6 Nokia 5800′ın ekran boyutuna yakın bir hale getiriliceği söyleniyor. İPhone 5‘den %20 daha ince bir tasarıma sahip olacak.

iPhone 6 Fiyatı ?

Bilindiği gibi ABD’de ilk olarak piyasaya modellerini süren Apple firması İphone 5ile aynı çıkış fiyatlarına sahip olacak. Türkiye’de ise yine tuzlu rakamlar karşımıza çıkacak 2300-2500 Türk lirası arası satış yapılması bekleniyor.
16 GB modeli $299
32 GB modeli $399
64 GB modeli $499

iPhone 6 Çıkış Tarihi

İPhone 5 2012′nin Ekim ayında piyasaya sürülmüştü. İPhone 5S ise 2013 yılının 2. yarısında çıkması bekleniyor. İPhone 6′nın çıkış tarihi ise Ekim-Kasım 2013 civarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.






Category: , , , , , , , ,

0 yorum